Dimecres 12 de setembre de
2018
PRIMERS:
Amanida de tomàquet i
formatge feta
Pèsols anisats
Rigatone al pesto
Rissotto de bolets
Terrina de carbassó i
bacallà gratinat
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Pollastre al forn
Tonyina a la planxa amb
verdures
Hamburguesa de vedella amb
ceba caramel·litzada
Pinxitos a la planxa amb
patates
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada