Menú del Dilluns 14 de Maig de 2018
Dilluns 21 de Maig
Tindrem
TANCAT.
PRIMERS:
Amanida amb tomàquet
Mousse de lluç i porros
Remenat d'ous amb bolets, patates i
pernil
Macarrons amb beixamel i gratinats
Crema d'espàrrecs verds
Altres opcions
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS :
Llonzes de porc amb maionesa de
mostassa
Filet de llenguado arrebossat
acompanyat de verdura
Hamburguesa de vedella a la planxa
Croquetes de carn d'olla
Altres opcions
Entrecot
de vedella (350gr) (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
POSTRES :
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc
* Pastis de poma
* Mini magnum
* Sorbet de llimona
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada