Menú del Dijous 31 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb favetes i botifarra
negre
Galetada (fideuà amb galets i fruits secs, Típica
de pescadors)
Gaspatxo de tomàquet amb entrebancs
Pebrot al piquillo farcits de
brandada de bacallà
Remenat d'ous amb bolets, patates i
pernil
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella (+3€)
SEGONS :
Pollastre al forn amb guarnició
Calamars la planxa amb verdureta
Bistec vedella a la planxa
Llom a la planxa
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
POSTRES :
* Pastis red velvet ( formatge i
maduixa
* Iogurt amb melmelada casolana de pinya
* Tarrineta de vainilla
* mini magnum
* flam d'ou
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada