Menú del Dilluns 26 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
de cruixents amb vinagreta de mel
Espaguetis
saltejats amb bolets
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Pèsols
amb pernil
Crep
amb salmó, ensiam i salsa iogurt
Altres opcions:
Espàrrecs
amb salsa romesco (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Bistec a la planxa
Lluç a la planxa
Carn magra amb salsa formatge de
cabra
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb
Idiazabal (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada