Menú del Divendres 26 de Gener de 2018
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb cruixents
Galetada
"fideua feta de galets, típica de pescadors"
Crema
de verdures
Xampinyons
farcits de nous i pernil
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb
salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Rotllets de pollastre farcits de
pernil dolç i formatge rostit
Salmó a la planxa amb verdures
Hamburguesa a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Marmitako
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs)
amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada