Menú del Dilluns
2 de Gener de 2018
PRIMERS:
Amanida de tonyina, ou dur
Carpaccio casolà de peus de porc
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Patates emmascarades amb botifarra negre
Espaguetis al pesto vermell i parmesà
Altres opcions:
Crep
de espinacs, ricotta, panses i bacó (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS :
Botifarra amb
mongetes
Galtes de
porc al forn
Xurrasco a
la planxa amb guarnició
Calamars a
la andalusa amb guarnició
Pollastre
al roquefort
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada