PRIMERS:
Amanida
de tonyina, ou dur, espàrrecs
Arròs
saltejats amb verdures de l'horta
Espinacs
a la catalana
Macarrons
de l'àvia
Crema
de bolets amb crostonets de pa
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i
pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Mandonguilles amb bolets
Salmó a la planxa
Hamburguesa de bou amb ceba
caramel·litzada
Rodo de gall d'indi rostit al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada