Menú del Dimecres
27 de Desembre de 2017
PRIMERS:
Amanida amb pinya, cranc, panses
Sopa de galets
Timbal de carbassó i formatge de cabra
Trinxat de patata i col amb beicon
Macarrons de l'àvia
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricotta, panses
amb salsa tomàquet (+3€)
SEGONS :
Calamarsets
a la planxa
Bistec a
la planxa
Pularda
amb prunes i pinyons
Xai a la
planxa
Llom
arrebossat
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb idiazabal
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada