Menú del Dijous
14 de Desembre de 2017
PRIMERS:
Amanida amb cruixents (bacó,
pa torrat, ceba cruixent)
Púding de tonyina amb salsa rosa
Espaguetis saltejats amb bolets
Humus de cigrons i bacallà
Espinacs a la catalana (panses
i pinyons)
Altres opcions:
Espàrrecs
amb romesco (+3€)
SEGONS :
Sèpia a la
planxa
Xurrasco a
la planxa
Galta de
porc rostida al forn
Rodonets
de pollastre farcit, rostit amb prunes
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada