Menú del Dilluns
30 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge brie i
fruits secs
Púding d'alls tendres i gambes
Macarrons de l'àvia
Patata i mongeta tendre
Crema de carbassa
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Botifarra
esparracada amb bolets, patates
Xai a la
planxa amb guarnició
Escalopins
de vedella arrebossats
Calamars a
la planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada