Menú del Dilluns
25 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats i faves
confitades amb pinyons
Espaguetis amb salsa de nous i espàrrecs
Remenat d'ous amb bolets, xoriço i patates
Tàrtar de llenties negres i tomàquet de
l'hort
Púding de lluç i porros
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Pollastre
a la planxa amb patates
Salmó a la
planxa amb verdura i salsa iogurt
Rodo de gall
d'indi rostit amb poma
Llom
arrebossat amb guarnició
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada