Menú del Divendres
21 de Juliol de 2017
PRIMERS:
Amanida amb tomàquet i mozzarella
Ous farcits de tonyina i cranc
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Rigatone saltejats amb verdureta
Gaspatxo amb entrebancs
Crep d'estiu (pernil dolç, blat de moro, enciam tomàquet i maionesa)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Calamars a
la planxa amb guarnició
"Entranyes
de vedella" -tall argentí- la planxa
amb guarnició
Botifarra esparracada
amb bolets
Hamburguesa
de bou a la planxa
Xurrasco a
la planxa
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada