Menú del Dimecres
19 de Juliol de 2017
PRIMERS:
Amanida amb tomàquets de l'horta veïna
Mongeta tendres saltejada amb pernil
Púding de tonyina amb salsa rosa
Patates tipus d'Olot
Tallarines a la marinera
Escalivada
Gaspatxo amb entrebancs
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Salmó a la
planxa amb guarnició
Llibrets
de llom arrebossat amb guarnició
Cuixetes
de pollastre al forn
Xurrasco a
la planxa
Bistec a
la planxa
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada