Menú del Dilluns
17 de Juliol de 2017
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats, formatge de
cabra i fruits secs
Espaguetis saltejats amb bolets
Empedrat de mongetes i bacallà
Pèsols saltejats amb pernil
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb
maionesa
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Verats a
la planxa amb guarnició
Pinxitos a
la planxa amb patates
Bistec a
la planxa
Botifarra
esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Crestes de
tonyina
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada