Menú del Dijous 13 de Juliol de 2017
PRIMERS:
Amanida
amb tonyina escabetxada casolana, ou dur, espàrrecs
Amanida
freda de pasta amb salsa rosa
Arròs
saltejat amb verdures de l'horta
Gaspatxo
amb entrebancs
Remenat
d'ous amb bolets, pernil i patates
Espàrrecs
verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Braó rostit al forn
Sèpia a la planxa amb verdureta
Hamburguesa de bou a la planxa amb formatge
brie
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)
POSTRES:
Fruita del temps
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
11.00
€ (iva inclòs)
* Tots
els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes
veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada