MENU DIJOUS 27 DE JULIOL
LES SANTES
PRIMERS:
Amanida d’enciams
variats amb cruixents (bacó, ceba
cruixent, pipes i vinagreta de mel)
Tàrtar de tomàquet amb
formatge de cabra
Rissotto de bolets amb
encenalls de parmesà
Macarrons de l’àvia
Petxina de rap i
gambes
Crep d’espinacs, ricotta,
pinyons, panses amb salsa tomàquet dolç (+3€)
Mini canelons de
calçots amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Secret ibèric a la
planxa amb guarnició
Hamburguesa de bou amb
ceba caramel·litzada
Sèpia a la planxa amb
verdureta
Cuixes de pollastre al
forn amb patates
Cabrit arrebossat amb
guarnició (+6€)
Timbal de melós de
vedella amb Idiazabal (+6€)
Postres, pa, una
beguda per persona
11 € (iva inclòs)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada