Menú del Divendres
9 de Juny de 2017
PRIMERS:
Amanida Cèsar amb vinagreta de mel
Crema de carbassó amb formatge de cabra
Macarrons de l'àvia
Cigronets amb cansalada
Xampinyons farcits de pernil
Mousse d'escalivada i seitons
Carpaccio de pop (+3€)
Espàrrecs a la planxa amb salsa romesco
(+3€)
SEGONS:
Lacon a la
gallega
Hamburguesa
amb ceba caramel·litzada
Calamars
ala planxa
Conill al
allet
Crestes de
tonyina
Entrecot
de vedella 350grs a la planxa (+6€)
POSTRES:
Cucurutxo
Sorbet de
llimona, mojito
fruita
Brownie
Iogurt
natural, fruites del bosc o mango
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada