Menú del Divendres
16 de Juny de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams amb formatge de cabra,
fruits secs i vinagreta de mel
Sopa freda de tomàquet, mozzarella i alfàbrega
Amanida de llenties caviar amb tonyina
Macarrons de l'àvia
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa
romesco (+3€)
SEGONS:
Cuixetes
de pollastre rostides amb patates
Salmó a la
planxa amb verdura
Bistec a
la planxa
Secret
ibèric a la planxa
Entrecot
de vedella 350grs a la planxa (+6€)
POSTRES:
Crocant
Gelat de
nata
Bombó, cono
de xocolata i vainilla
Brownie
Iogurt
natural, fruites del bosc o mango
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens
(consulteu al
personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada