Menú del Dilluns
5 de Juny de 2017
PRIMERS:
Amanida de codony i formatge fresc amb
fruits secs
Crep de salmó, alvocat i salsa iogurt
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Rissotto de bolets amb encenalls de
parmesà
Carpaccio de pop (+3€)
Espàrrecs a la planxa amb salsa romesco
(+3€)
SEGONS:
Llaminera
(solomillo) salsa ceps
Bistec a
la planxa amb guarnició
Llibret de
llom amb patates
Bacallà a
la muselina d'all i un llit de verdureta
Entrecot
de vedella 350grs a la planxa (+6€)
Xai a la
planxa (+6€)
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Crocant
Gelat de
nata
Brownie
Iogurt
natural, fruites del bosc o mango
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada