PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, pinya i pernil
Patates tipus d'Olot
Tàrtar de tonyina
Crep de vieires i gambes amb salsa
marinera
Fideuà
Gaspatxo de tomàquet amb entrebancs
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa
romesco (+3€)
SEGONS:
Lluç a la
planxa amb verdureta
Timbal de
vedella amb Idiazabal
Secret ibèric
a la planxa
Entrecot
de vedella 350grs a la planxa (+6€)
POSTRES:
Gelat de
nata
Bombó,
cono de xocolata i vainilla
Brownie,
mousse de llimona
Iogurt
natural, fruites del bosc
fruita
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens
(consulteu al
personal)
de 2017
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada