Menú del Dimarts 2 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina i espàrrecs
Macarrons
de l'àvia
Trinxat
de patates i cols amb botifarra negre
Humus
de cigrons amb bacallà
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Galta de porc rostida amb patates
Cassoleta de rap de pobre " cazon"
amb cloïsses
Bistec a la planxa amb guarnició
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
POSTRES:
Panacota de crocant
Iogurt de fruites del bosc o mango
Pastis
Gelat de torro
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada