Menú del Dimarts 16 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya i gambetes
Crema
freda de pèsols amb encenalls de pernil
Espaguetis
amb salsa de bolets
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Crep
de pernil dolç, espàrrecs, enciam i maionesa
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Peix del dia: Llobarro a la planxa amb
verdureta
Bistec a la planxa amb patates
Pollastre al cava
Llom arrebossat amb guarnició
Galta de vedella amb bolets
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
POSTRES:
Mousse de iogurt amb maduixes
Pastis
Fruita
Flam d'ou
Sorbet de llimona, o mojito
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada