Menú del Dilluns 22 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb formatge i codony
Gaspatxo
de xíndria amb entrebancs
Amanida
d'arròs i vinagreta de tomàquet
Remenat
d'ous amb bolets, pernil i patates
Pasta
amb gorgonzola i nous o bolonyesa
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Cuixes de pollastre al forn
Mandonguilles amb pèsols
Xurrasco a la planxa
Sèpia a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Pastis
Fruita
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada