Menú del Dilluns 8 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats fruits secs i maduixes amb vinagreta de mel
Gratinat
d'albergínia, formatge i mel
Pèsols
amb pernil
Fideua
amb all i oli
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Mil fulls de llom amb vinagreta de tomàquet
Lluç a la planxa amb guarnició
Escalopins de vedella arrebossats
Pit de pollastre a la planxa amb salsa ceps
Cuixa de xai a baixa temperatura amb
guarnició (+3€)
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Pastis
Fruita
Flam d'ou
Gelat de torro
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada