Menú del Dimecres 10 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, tonyina, ou dur, espàrrecs
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Remenat
d'ous amb verdures i gambes
Espaguetis
saltejats amb xampinyons
Pèsols
amb pernil
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Pularda al forn amb poma
Braó rostit al forn
Sèpia a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Pastis
Fruita
Flam d'ou
Gelat
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada