Menú del Divendres 7 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya i gambetes
Coca
de napolitana amb tomàquet, anxoves, tonyina, pinyons i olives negre
Faves
a la catalana (cansalada,
botifarra negre, blanca,alls tendres)
Vichyssoise
crema de porros
Lasanya
de bolets
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Cuixetes de pollastre rostit amb poma
Entrecot de vedella 180gr a la planxa
Bacallà amb samfaina
Llom arrebossat amb guarnició
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Mini gofres amb xocolata
Pastis de trufa i xocolata blanca
Flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada