Menú del Dissabte
4 de Març de 2017
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge
brie i fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Petxina de peix i marisc
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa Pedro ximenez
Humus de cigrons i mongetes amb bacallà
SEGONS:
Rotllet de
pollastre farcit de prunes, pinyons rostit al forn
Entrecot
de vedella de 250 grs a la planxa
Xai a la
planxa amb guarnició
Timbal de
vedella amb idiazabal
Gambes a
la forn amb vi blanc
POSTRES:
Gelat de
torro i ratafia
brownie
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Sorbets
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
--------------------------------
Escalopins
de vedella arrebossats
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada