Menú del Dilluns 20 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats maduixes i formatge de cabra
Rigatone
(autentica pasta italiana) saltejats amb verdures
Púding
d'alls tendres, espàrrecs i gambes
Tàrtar
de tonyina i alvocat
Cigrons
estofats
Espàrrecs
a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Corbina "Corball" a la planxa amb
guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre al cointreau
Llaminera a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis de poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats maduixes i formatge de cabra
Rigatone
(autentica pasta italiana) saltejats amb verdures
Púding
d'alls tendres, espàrrecs i gambes
Tàrtar
de tonyina i alvocat
Cigrons
estofats
Espàrrecs
a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Corbina "Corball" a la planxa amb
guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre al cointreau
Llaminera a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis de poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada