Menú del Dilluns 13 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pernil d'ànec casolà, taronja i vinagreta de mel
Crema
d'espàrrecs amb crostonets de pa
Crep
de pernil dolç i formatge
Espaguetis
a la napolitana
Petxina
de peix i marisc
Raviolis
de rostit amb poma i salsa foie (+3€)
SEGONS:
Conill amb cargols
Filet d'orada ala planxa amb verdura
Escalopins de vedella arrebossats
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Entrecot a la planxa amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada