Menú del Divendres 10 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb pollastre, pa torrat, anxoves
Macarrons
de l'àvia
Arròs
saltejat de verdures
Púding
de tonyina amb salsa rosa
Cigronets
amb cansalada
Crep
d'espinacs, ricota, bacó, pinyons i salsa tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Fricandó amb bolets
Xai a la planxa amb guarnició
Bacallà fresc a la planxa
Pollastre arrebossat
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada