Menú del Dijous 17 de novembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb fruits secs i vinagreta de mel
Remenat
d'ous amb bolets, bacó i xips de patata
Petxina
de marisc i peix gratinada
Espirals
a la napolitana
Púding
d'alls tendres i gambes
Espàrrecs
verds amb salsa romesco (+2€)
Crep d'espinacs, bacó, ricotta, panses i
pinyons amb salsa tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Rodo de gall d'indi al forn
Llom a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb patates
Popets amb ceba
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou, cafè
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada