Menú del Dimarts 25 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, espàrrecs i ou dur
Sopa
de galets
Torronada
de cigrons amb cansalada
Espirals
amb salsa xampinyons
Pèsols
a la catalana
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Llom a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa
amb verdura
"Pinxito
moruno" a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Fricandó amb bolets
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Arròs amb llet
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada