Heu provat mai les flors de carbassó farcides?
Vine a provar-les farcides de formatges.. bonisimes
no t'ho deixis perdre.
Menú del
Dissabte 3 de Setembre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Assortit de tomàquets de Cabrera
Amanida de Cruixents: Enciam, bacó, i
fruits secs
Petxina farcida de gambes i llamàntol
Meló amb pernil
Espaguetis amb bolets
Ous estrellats amb pernil
Flors de carbassó farcides de :
(Formatge
cremós amb anxoves, Formatge de cabra i carbassonet)
SEGONS:
Gambes a
la planxa
Xai a la
planxa amb guarnició
Bacallà a
la muselina d'all amb un llit de verdures
Confit
d'ànec amb poma
Llibret de
foie
Entrecot
de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam de la
casa
Coulant
amb nata
Gelat de
nata i xocolata
Gelat de
nutela
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Espaguetis
a la bolonyesa
--------------------------------
Llom
arrebossat amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada