Menú del Dimarts 6 Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de tomàquets de l'horta veïna
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Espinacs
saltejats amb bacó
Humus
de cigrons amb bacallà esqueixat
Rigatone
amb salsa de formatges
Mousse
de lluç i porros
SEGONS:
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Pollastre a l'allet amb patates
Bistec a la planxa
Braó rostit al forn
Confit d'ànec amb compota de poma (+5€)
Xai a la planxa (+5€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
Gambes a la planxa amb all i julivert (+6€)
POSTRES:
Brownie casolà amb nata
Flam d'ou
Iogurt
Sorbets mojito o llimona
Gelat de nata o nutela
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada