Menú del Dimarts 27 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb cranc, pinya i panses
Arròs
saltejats amb verdures de l'horta
Musclos
a la marinera
Tallarines
amb xampinyons
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
SEGONS:
Cuixes de pollastre al cointreau
Braó rostit amb guarnició
Bistec a la planxa
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdures
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou
Pastis del dia
Iogurt de fruites del bosc
Sorbet de llimona
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada