Menú del Dijous 29 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams El Mirador amb bacó, pa torrat, bolets i vinagreta de mel
Tallarines
a la carbonara
Mousse
d'escalivada i seitons
Canelons
de l'àvia
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)
Raviolis
casolans de confit d'ànec i pera (+4€)
SEGONS:
Paella
Xurrasco a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Mandonguilles amb pèsols
Llàgrimes de pollastre arrebossats
Sèpia a la planxa amb verdures
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Raïm negre de la casa
Flam d'ou
Pastis del dia
Iogurt de fruites del bosc
Sorbet de mojito
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada