Menú del Dimecres 3 d'Agost del 2016
PRIMERS:
Amanida
amb enciams, tonyina "palmitos" blat de moro
Empedrat
de cigrons i bacallà
Crema
de pèsols amb pernil
Amanida
de pasta, pinya, pollastre i panses
Timbal
d'escalivada i seitons
Canelons
casolans amb foie, ceps (+4€)
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
SEGONS:
Costellam de porc al forn
Botifarra esparracada amb mongetes
Bistec a la planxa
Peix del dia: Salmó a la planxa
Escalopins de pollastre amb salsa ceps
Cabrit arrebossat (+5€)
Xai a la planxa (+5€)
Entrecot de vedella a la planxa (+5€)
POSTRES:
Brownie amb nata
Flam d'ou
Gelats
Xíndria , préssecs
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada