Menú del Divendres 8 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
formatge i tomàquet
Albergínies
farcides de carn
Espaguetis
a la marinera
Humus
de cigrons amb bacallà
Espinacs
saltejats amb bacó
Ravioli
de cua de bou amb salsa tòfona (+4€)
SEGONS:
Peix del dia: Filet d'Orada a planxa amb verdureta
Mandonguilles amb pèsols
Cuixes de pollastre al cava
Xurrasco a la planxa
Entrecot de vedella (+6€)
POSTRES:
Iogurt de mango, natural, desnatat, fruites
bosc
Flam d'ou o cafè
Sorbet: Mojito, llimona
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada