Menú del Dilluns 11 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
de mezclum amb formatge de cabra i fruits secs
Gaspatxo
de cogombre i poma
Pèsols
anisats
Tallarines
a la carbonara
Rotllet
d'espinacs i salmó
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (+3€)
Ravioli
de cua de bou amb salsa tòfona (+4€)
SEGONS:
Calamars a la romana
Popets amb ceba
Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i
formatge
Braó rostit al forn amb patates
Bistec a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Pastis de poma
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada