Menú del Dissabte 21 de Maig de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, formatge brie, nous i vinagreta de mel
Coca
de pa del Maresme amb escalivada i seitons
Raviolis
de cua de bou amb salsa tòfona
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera
Tàrtar
de tonyina amb alvocat
SEGONS:
Sèpia a la planxa
Xai a la planxa amb guarnició
Melós de vedella amb peres
Orada al forn amb un llit de patates
Llibret de llom amb foie i poma
Entrecot de vedella a la planxa (supl.6€)
POSTRES:
Mel i mató
Pastis de poma
Pastis de xocolata
Iogurt de mango, fruites del bosc
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Pollastre arrebossat arrebossades
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada