Menú del Dissabte 14 de Maig de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, favetes de l'hort confitades, pinyons i bacó
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Tallarines
saltejades amb ceps
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco
Meló
amb pernil
SEGONS:
Sèpia amb pèsols de la floreta
Xai a la planxa amb guarnició
Timbal de vedella amb Idiazabal
Llibret de llom amb foie i poma
Entrecot de vedella a la planxa (supl.6€)
POSTRES:
Mel i mató
Maduixes amb nata
Pastis de xocolata i galeta
Iogurt de mango, fruites del bosc
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
Rigatone (macarrons
grans) a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins de vedella arrebossades
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures
son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada