Menú Divendres 11 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb bacó, pa
torrat, ceba cruixent vinagreta mel
Crep de xampinyons amb salsa tòfona
Remenat d'ous amb gambetes, alls tendres,
espàrrecs
Canelons de carn amb beixamel
Pèsols amb pernil
SEGONS:
Rodo de gall d'indi rostit
Llonzes de porc a la planxa amb guarnició
Bacallà a la planxa amb guarnició
Cuixes de pollastre rostit amb patates
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Pastis de taronja i coco
Flam ou, xoco
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró, nata
Cucurutxo de xoco i vainilla
Sorbet de mojito
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada