Menú Dilluns 7 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb dàtils, lacon i fruits secs
Xampinyons farcits de pernil i nous
Patata i mongeta tendre (bullida)
Macarrons
SEGONS:
Braó al forn amb patates
Bistec a la planxa
Cassoleta de galta de rap amb cloïsses
Llonzes de gall d'indi a la planxa
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Flam cafè, ou
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró, nata
Cucurutxo de xoco i vainilla
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada