Menú Dilluns 29 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb tonyina i ou
dur
Patates emmascarades amb botifarra negre
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Macarrons de l'àvia
Pèsols amb pernil
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Filet de sardines a la planxa amb all i
julivert
Llonzes de gall d'indi a la planxa
Callos " tripa i moro"
POSTRES:
Iogurt de: mango, fruites del bosc, natural
Pastis de xoco
Flam de : xoco, ou, cafè
Sorbet de mojito
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada