Menú Dilluns 14 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida de l'hort
Canelons de carn gratinats
Espàrrecs verds amb salsa romesco
Patata emmascarades amb botifarra negre
Rigatone amb tomàquet fregit casolà i orenga
SEGONS:
Vedella amb bolets
Sèpia a la planxa amb guarnició
Pollastre planxa amb patates
Llom arrebossat
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Pastis xoco
Flam de xoco
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró, nata
Cucurutxo de xoco i vainilla
Sorbet de mojito
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada