Menú Divendres 26 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats ceba cruixent, pa
torrat, bacó i vinagreta de mel
Espaguetis amb tonyina i tomàquet fregit
casolà
Cigrons amb cansalada
Rissotto de bolets
Pèsols amb pernil
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb formatge brie
Salsitxes amb tomàquet fregit i verdureta
Pollastre a la planxa
Popets amb ceba
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Brownie
Flam d'ou, cafè
Tarta whisky
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada