Menú Dimarts 23 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge i
maduixes
Espaguetis a la bolonyesa
Petxina farcida de peix i marisc
Crema de llenties amb pebre vermell
Patates tipus d'Olot
SEGONS:
Galtes de porc rostides
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdureta
Bistec a la planxa amb patates
Peus de porc guisats
Conill a l'allet
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Mousse de tiramisú, brownie
Pastis casolà de poma
Flam cafè
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada