Menú Dilluns 1 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge brie amb fruits secs
Pèsols
a la catalana
Espaguetis
a la carbonara
Púding
de tonyina amb salsa rosa
Espàrrecs
amb maionesa
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Lluç a la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Mandonguilles a l'ametlla
Entrecot de vedella (supl.6 €)
POSTRES:
Flam d'ou, de profiteroles
tiramisú
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada