Menú Divendres 15 de Gener de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'escarola, bacallà i salsa romesco
Remenat
d'ous amb alls tendres, espàrrecs i gambes
Sopa
torrada "típica del Lluçanès" (caldo, amb suc de vedella rostida i pa)
Rissotto
de bolets
Macarrons
de l'àvia
SEGONS:
Vedella tèbia amb encenalls de parmesà
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Pollastre al forn amb patates
Salmó a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl.6 €)
Filet de vedella a la planxa (supl. 5 €)
POSTRES:
Pastis de : taronja i coco, brownie
Flam d'ou, xocolata
sorbet mojito
Iogurt fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada