Menú Dilluns 25 de Gener de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, ou dur i espàrrecs
Cigrons
amb cansalada
Trinxat
de patata i col amb botifarra negre
Espaguetis
a la marinera
Púding
d'escalivada
SEGONS:
Cuixes de pollastre rostides
Orada al forn
Secret a la planxa
Llibrets de llom farcits de pernil dolç i
formatge
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Filet de vedella (supl.5 €)
POSTRES:
Flam d'ou
Crocant
sorbet mojito, cucurutxo de vainilla i
xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada